previous arrow
next arrow
Slider

Уроци по рисуване

Уроци по рисуване в София, център

На ул. Леге 3, в красива, стара сграда от началото на ХХ век, паметник на културата, на метри от Софийска градска художествена галерия, Национална художествена галерия и повечето централни театри.

Школа по рисуване за деца, ученици и любители

Курсовете по рисуване могат да бъдат предназначени за деца, ученици и възрастни.

Уроци по рисуване за деца

Чрез рисунката детето може да разкаже всичко най – важно от живота си – неговите страхове, мечти, истории. Важно нещо, на което се обръща внимание, когато детето е на уроци по рисуване е неговото въображение. Насоченото възпитание на желанието и таланта е правилния път за развитие. Каква е подходящата възраст на дете за урок по изобразително изкуство с учител по рисуване – над 4 години. 

             Уроци по рисуване за кандидатстване след 7 клас

Техники по рисуване за изпит в средните художествени училища по изобразителни и приложни изкуства. Уроци по живопис, графика, етюд, композиция и други. 

Уроци по рисуване за любители

Курсове по рисуване за начинаещи, напреднали и любители. Школници могат да съчетаят удоволствието от обучението си в залите на галерията с възможността да се запознаят с изключително богатата колекция от над 500 творби на най-утвърдените съвременни български автори, да изучат техния стил и техника на рисуване.

 

 

Как се рисува с маслени бои, уроци по живопис и различни техники за рисуване в школата по рисуване в Арт Галерия Европа. 

Изучавате стила и техниката на рисуване на над 100 от най-утвърдените, български художници на съвременното изкуство и сте заобиколени техните картини. С много от авторите е възможно да се срещнете и поговорите лично в галерията. Всеки месец ще се запознавате с експонатите на нова изложба. Арт Галерия Европа разполага с обща експозиция и фонд от над 500 произведения на изкуството, които можете да обсъждате. 

 

Уроци по рисуване без планиране. Обадете се на тел. 0878 777 348 , ако Ви се рисува сега и :     

– имате малко свободно време в красивата част от центъра на града и искате да релаксирате с артистично занимание в атмосфера, която бързо Ви откъсва от ежедневието и зарежда положително.

 

– сте решили, че на Вас или на Вашето дете му се рисува сега.

 

– Ви е изникнала работа, а искате детето Ви да оползотвори това време в полезен и занимателен творчески процес. Успоредно с полезните умения по рисуване и запознаване с различни жанрове в изобразителното изкуство, то ще се потопи в работата на истинска галерия, имайки възможност да срещне интересни хора на изкуството.  Дори и да няма амбициите на художник, тази среща ще провокира въображението му, а то е важно да присъства във всяка професия и аспект от живота. За час, два, три или колкото е нужно и приятно. Учител по рисуване е изявената художничка Елена Хаджистоянова.

 

Можете да вземете и само един урок по рисуване, без да е задължиелно да се ангажирате с абонамент.

 

 Уроци по рисуване цена :

 ♦ Еднократни посещения – по 10 лв. на астрономически час.

 ♦ Карта за 12 часа – 102 лв. По 8,50 лв./час.

 ♦ Карта за 24 часа – 180 лв. По 7,50 лв. на час.

 

Примeрен график – по едно или две посещения седмично с препоръчителна продължителност – 2 или 3 часа, в зависимост от възрастта и предпочитанията. Картите може да се използват в рамките на три календарни месеца.

 

Курсове по рисуване график : 

Понеделник – Петък  – от 11 до 19 ч.

Събота – от 10 до 18 ч.

Неделя  – от 10 до 16 ч.

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДА ЗАПИШЕТЕ ЧАС за уроците по рисуване – тел. 0878 777 348 – Елена Хаджистоянова – утвърден художниk и професионален учител по изобразително изкуство.