ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ В ГАЛЕРИЯ ЕВРОПА

  
 Къде :
      
       АРТ ГАЛЕРИЯ ЕВРОПА    -  улица Леге 3, 1000 София -  разгледайте снимки. 
 
       виж на картата 
 

 

 Галерия Европа се намира  на ул. Леге 3 в красива, стара сграда от началото на ХХ век, паметник на културата, в сърцето на София, на метри от  Софийска градска художествена галерия, Национална художествена галерия и повечето централни театри. Преподавателите са висококвалифицирани педагози-художници. Уроците могат да бъдат предназначени за деца, ученици и възрастни. Освен за придобиване на общи познания и култура по рисуване, уроците  могат да бъдат с цел подготовка за кандидатстване в средните художествени училища по изобразителни и приложни изкуства. Включват живопис, графика, етюд, композиция и други. 
Малките и големи школници могат да съчетаят удоволствието от обучението  си в залите на галерията с възможността  да се запознаят с изключително богатата колекция от над 500 творби на най-утвърдените съвременни български автори,  да изучат техния стил и техника на рисуване. 
 
Преподавател : 
 
      Елена Хаджистоянова е утвърден  художниk  и професионален педагог по изобразително   изкуство. 
       Натиснете върху снимките, за да се запознаете с картините на Елена Хаджистоянова. 

 
 
За кого :
 
За деца и възрастни
         За деца  над 4 години - Чрез рисунката детето може да разкаже всичко най – важно от живота си – неговите страхове, мечти, истории. Важно нещо, на което се обръща внимание, когато детето е на уроци по рисуване е неговото въображение. Насоченото възпитание на желанието и таланта е правилния път за развитие. 

        За възрастни - Живопис, графика, етюд, композиция . Уроците са предназначени за както  с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване, така могат да бъдат и уроци с цел подготовка за кандидатстване в средните художествени училища по изобразителни и приложни изкуства.
 
Цена :  

 Еднократни посещения – по 10 лв. на астрономически час.

Карта за 12 часа – 102 лв. По 8,50лв./час. Примерен график – по едно или две посещения седмично с препоръчителна продължителност – 2 или 3 часа, взависимост от възрастта и предпочитанията. Не е задължително картата да се използва в рамките на календарния месец.

Карта за 24 часа – 180 лв. По 7,50 лв. на час.  Примeрен график – по едно или две посещения седмично с препоръчителна продължителност – 2 или 3 часа, взависимост от възрастта и предпочитанията. Не е задължително картата да се използва в рамките на календарния месец.

 
Кога : 
 
Заниманията се провеждат: 
         Понеделник, Вторник и Сряда  – между 11 и 19 часа
        Събота  – между 10 и 19 часа.
 

РАЗЛИЧНОТО :

1. НЕ САМО ИЗУЧАВАТЕ стила и техниката на рисуване на над 150 от най-утвърдените художници на съвременното българско изкуство. Но и сте заобиколени техните картини. С много от авторите е възможно да се срещнете и поговорите лично в галерията. Всеки месец ще се запознавате с експонатите на нова изложба. Арт Галерия Европа разполага с обща експозиция и фонд от над 800 произведения на изкуството, които можете да обсъждате.

2. АКО ИНЦИДЕНТНО:

- сте решили, че на Вас или на Вашето дете му се рисува сега.

- имате малко свободно време в красивата част от центъра на града и искате да релаксирате с артистично занимание в атмосфера, която бързо Ви откъсва от ежедневието и зарежда положително.

- Ви е изникнала работа, а искате детето Ви да оползотвори това време в полезен и занимателен творчески процес. Успоредно с полезните умения по рисуване и запознаване с различни жанрове в изобразителното изкуство, то ще се потопи в работата на истинска галерия, имайки възможност да срещне интересни хора на изкуството. Дори и да няма амбициите на художник, тази среща ще провокира въображението му, а то е важно да присъства във всяка професия и аспект от живота. За час, два, три или колкото е нужно и приятно. Преподавател е изявената художничка Елена Хаджистоянова.

3. МОЖЕТЕ ДА НИ ПОСЕТИТЕ, дори и за един час. Не е необходимо да се ангажирате с абонамент.

 
 
 За да запишете час:
 
         тел. 0878 777 348  - Елена Хаджистоянова. Преподавател.